EMPERIN TUPA

Emperin tupa on viihtyisä ja varusteltu ulkoporealtaallinen mökki. Mökki on kooltaan 38m² ja on tarkoitettu yhden perheen tai porukan lomailuun. Mökissä on tupa, makuusoppi, tupakeittiö, parvi ja sauna. Ripauksen modernia luksusta lomaasi tuo lämmitettävä ulkoporeallas, joka kuuluu vuokraan. Mökki on rakennettu v. 1998 ja se on myös talviasuttava. Oma ranta ja soutuvene kruunaavat kokonaisuuden.

4+2

Mökissä on makuupaikat jopa kuudelle siten, että alakerran makuusopessa kahdelle ja parvella neljälle. 

Mökin varusteluun kuuluu seuraavaa: sähköhella, mikrouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, pölynimuri, tv, cd/radio-soitin, astiat väh. 6 hengelle, varaava tulikivi-takkauuni, sähkökiuas, suihkukaappi sekä lämmin ulkoporeallas. Mökissä on sisä-wc. Mökin edustalla terassi ja rannassa kotakeittiö ja grilli.


Mökissä on sähkölämmitys sekä lattialämmitys pesuhuoneessa ja tuvassa takan edessä. Kylmä ja lämmin vesi tulevat järvestä, juomavesi tilan kaivosta. 

Soutuvene käytössä, vuokrattavana myös pieni perämoottori. Pelastusliivit toimitamme pyydettäessä. Mökillä löytyy mato-onkia ja ravustusaikana myös rapumertoja saatavilla. Myös verkkokalastusluvat järjestyvät.

Ranta on loivaa kalliota ja kiveä. Rannassa laituri ja uimatikkaat.

Tampere 33km, Kangasala 18km, Valkeakoski 14km. 

Kesä viikot 22-24=600 €/viikko

Juhannusviikko 900 €/viikko

Viikot 26-32=850 €/viikko

Muulloin 450 €/viikko tai 350 €/viikonloppu

YHTEYSTIEDOT

Lehtolantie 16, 36200 Kangasala

© 2017 Kuohenmaan Lomamökit

  • Black Facebook Icon
  • Instagram