© 2017 Kuohenmaan Lomamökit

YHTEYSTIEDOT

Lehtolantie 16, 36200 Kangasala

 

TUTUSTU AKTIVITEETTITARJONTAAMME

Varaukset ja tiedustelut numerosta 0400-506869

MELONTA JA KAJAKKIVUOKRAUS

15€/hlö/vrk

Melonta on loistava tapa yhdistää liikunta ja rentoutuminen luonnon rauhassa. Yleismallisilla yksikkökajakeillamme pääset helposti vaikkapa saareen piknikille tai vaikkapa Valkeakosken kesätorille pullakahveille. Annamme tarvittaessa opastusta aloittelijoille ja kajakit ovat tukevia ja sopivat vasta-alkajillekin. Vuokraan sisältyy kajakki, aukkopeite, mela ja kelluntaliivit.

PAINTBALL ELI VÄRIKUULA-ASEET

30€/hlö/n. 2h

Kaveriporukoiden ja polttareiden ehdoton suosikki tulossa valikoimaamme keväällä 2017! Liikunta, jännitys ja hauskuus kaikki samassa paketissa. Valitettavasti mustelmat kuuluvat myös konseptiin. Vuokraan sisältyy luonnollisesti maski (kasvo- ja silmäsuojus) sekä suojahaalarit. Paketti sisältää 100 kuulaa.

JETSKI ELI VESIJETTI

Alkaen 120€/2h

Vauhdikkaampaan makuun tarjoamme vuokralle markkinoiden tehokkaimman vesijetin. Vesijettiin mahtuu kerrallaan jopa kolme henkilöä ja aloittelijoille teho voidaan rajoittaa. Kokeneemmille vapautamme kaikki 310 hevosvoimaa, jolloin huippunopeutta kertyy riittävästi. Tämä takaa takuulla unohtumattoman elämyksen ja valtaisan adrenaliinipiikin jo vähän kokeneimmillekin karpaaseille. Luonnollisesti opastamme laitteen turvallisessa käytössä sekä alueen vesistöistä. Vuokraan sisältyy plotteri ja pelastusliivit.

Lumikengät

10€/vuorokausi ja 25€

Pariskunnan tai miksei vaikka yksinkin kävely retki luontoon. Kangasalan kauniita maisemia ihastelemaan ja vaikka makkaravalkeille laavulle joko kesken tai kävelyretken päätyttyä.

MOOTTORIKELKKA

Alkaen 50€/2h

Valikoimastamme löytyy Skidoo merkkinen lumipeto, joka on niin aloittelijan kesytettävissä kuin ammattilaisen ruoskittavissa. Kelkka on helppokäyttöinen ja tehokas, ajoitpa yksin tai kaksin. Takamatkustajalle on ergonominen istuin ja kiinnipitokahvat. Vuokraan kuuluu kypärät sekä ohjeistus laitteen käyttöön. Autamme sinua kaikin tavoin, jotta sinä voit keskisttyä nautiskeluun.

PIHAPELIT JA KALASTUSVÄLINEET

Mökkivuokrauksen yhteydessä tarjoamme vapaasti käyttöösi valikoiman pihapelejä, kuten mölkky, kyykkä tai petanque. Tarjolle löytyy myös valikoima peruskalastusvälineitä kuten virveli ja perhovapa. Myös kalastuluvat järjestyvät kauttamme. Mato-onget ovat vapaasti käytettävissä kaikilla mökeillämme.

VESIURHEILU JA VESIHIIHTO

Alkaen 25€

Katso video vesiurheilusta Kuohenmaalla klikkaamalla kuvaa. Vesihiihto on loistava piristys lomaasi tai vaikkapa polttariohjelmaksi. Aloittelijoita opastamme lajin perusteissa ja pystyssä pysyminen on yllättävän helppoa ensi ajatuksiin nähden. Veto järjestyy veneellä tai omatoimisesti vesijetillä.

Please reload

 
 
 
 
 
 
 
  • Black Facebook Icon
  • Instagram