top of page
Aktiviteetit alku

TUTUSTU AKTIVITEETTITARJONTAAMME

Varaukset ja tiedustelut numerosta 0400-506869

MELONTA JA KAJAKKIVUOKRAUS

15€/hlö/vrk

Melonta on loistava tapa yhdistää liikunta ja rentoutuminen luonnon rauhassa. Yleismallisilla yksikkökajakeillamme pääset helposti vaikkapa saareen piknikille tai vaikkapa Valkeakosken kesätorille pullakahveille. Annamme tarvittaessa opastusta aloittelijoille ja kajakit ovat tukevia ja sopivat vasta-alkajillekin. Vuokraan sisältyy kajakki, aukkopeite, mela ja kelluntaliivit.

LUMIKENGÄT

10€/vuorokausi ja 25€

Pariskunnan tai miksei vaikka yksinkin kävely retki luontoon. Kangasalan kauniita maisemia ihastelemaan ja vaikka makkaravalkeille laavulle joko kesken tai kävelyretken päätyttyä.

PIHAPELIT

Mökkivuokrauksen yhteydessä tarjoamme vapaasti käyttöösi valikoiman pihapelejä, kuten mölkky ja petanque.

PAINTBALL ELI VÄRIKUULA-ASEET

Kysy tarjous.

Kaveriporukoiden ja polttareiden ehdoton suosikki. Liikunta, jännitys ja hauskuus kaikki samassa paketissa. Valitettavasti mustelmat kuuluvat myös konseptiin. Vuokraan sisältyy luonnollisesti maski (kasvo- ja silmäsuojus) sekä suojahaalarit. Paketti sisältää 100 kuulaa.

VESIURHEILU JA VESIHIIHTO

Kysy tarjous.

Katso video vesiurheilusta Kuohenmaalla klikkaamalla kuvaa. Vesihiihto on loistava piristys lomaasi tai vaikkapa polttariohjelmaksi. Aloittelijoita opastamme lajin perusteissa ja pystyssä pysyminen on yllättävän helppoa ensi ajatuksiin nähden.

Please reload

Melonta
Paintball
Jetski
Mönkijä
Kelkka
Pihapelit
Vesihiihto
bottom of page